Att ladda inför Paris.

 

 

Hej hej hallå hörni! Just nu pågår uppladdning inför Paris. Reser ju tidigt imorgon bitti och just nu går vi igenom det sista av packningen och ser fram emot några dagars semester. Att få spendera en weekend (och födelsedagen!) i Paris tillsammans med de människor som står mig allra närmast är som en dröm som går i uppfyllelse. Ser fram emot att strosa på kullerstensgator, ta många vackra foton, äta fantastisk mat och dricka kaffe och rosé på uteserveringarna. Ja Paris, du är väldigt välkommet!

Jag har tidsinställt några inlägg åt er här på bloggen och kommer berätta massor om vår resa när vi är tillbaka. Men vill du även följa med live och få uppdateringar direkt? Följ mig då på Instagram under @annastormphoto.

Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ladda inför Paris.

  1. Grattis på dig och njut av Paris, en underbar stad.
    Ser framemot alla foto när du kommer hem och hoppas på en massa i instagram.
    Många kramar Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *