Glimtar från världens vackraste stad.


 

Herregud så mycket bilder jag har att gå igenom från resan. Utöver 4st mobiltelefoner har vi också filmat med en liten videokamera och fotograferat med min älskade systemkamera. Resultatet? Många magiska minnen fångade på bild och film. Så himla mysigt att gå igenom nu i efterhand och minnas tillbaka på vad som kan ha varit den härligaste resan på länge. Vi har ätit fantastiskt god mat, strosat runt på kullerstensgator, lyft blickarna mot de förföriska plåttaken och legat dubbelvikta av skratt mer gånger än vad som kan anses normalt under en dag. Herregud, dessa människor alltså – jag har haft THE TIME OF MY LIFE helt klart och det finns inga andra än er jag hade velat dela denna upplevelse med. Jag kommer gå igenom resan mer i detalj och även knåpa ihop en PARIS-GUIDE till er (vi har varit på såååå många bra ställen).

Men först: lite glimtar från världens kanske vackraste stad.

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Glimtar från världens vackraste stad.

    1. Ja, vi var allt vid denna majestätiska byggnad, så himla tragiskt med branden – hoppas det går att återställa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *