En torsdag i Paris.


 

Hej på er!

Ikväll har jag suttit och redigerad ännu fler Parisbilder och tänkte att jag skulle summera en av våra dagar där nere och bjuda på en bildbomb. Vår andra dag på resan (torsdag) såg ut såhär. Efter att vi vaknat upp i vår fantastiska AirBnb-lägenhet tog vi oss ut och åt frukost på magiska Café FouFou. Sedan körde vi elscooter-åkande ned mot Louvren där vi plockade fram solglasögonen och vände näsorna mot solen. Klarblå himmel i Paris och möjlighet att gå barbent alltså, det blir knappast bättre! Efter strosande i parken kring Louvren gick vi upp mot shoppingdistriktet och lekte rika och gick in i alldeles för flådiga butiker (och spanade på vackra, hängande paraplyn i Village Royal) innan vi tog oss söderut och åt lunch på Café Boheme. Fish Taco, bakad sötpotatis och Aperol Spritz fick stå för lunchintaget innan vi återigen plockade upp en elscooter (så himla smidigt transportmedel) och tog oss mot Eiffeltornet. Kön under eftermiddagen var vansinnigt lång så vi nöjde oss denna eftermiddag med att strosa omkring i området och fotografera denna majestätiska byggnad innan vi for hemåt igen och gjorde oss iordning för en oförglömlig kväll på stan.

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “En torsdag i Paris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *