Exklusiv rabattkod hos Stronger.


 

Ett av mina mest populära inlägg genom tiderna här på bloggen är mitt inlägg kring träningskläder och mina favorit-tights från Stronger (LÄNK). Jag har hyllat detta svenska märke många gånger tidigare och kan inte nog poängtera hur vansinnigt snygga, bekväma och funktionella dessa träningskläder är. Tror jag äger 5st träningstights från Stronger och det senaste paret som fått ta plats i träningsgarderoben är detta (LÄNK) snygga träningsset ”Hakuna”.

Det jag älskar med plaggen är först och främst kvalitet (inga synliga trosor här inte!) men även designen och passformen. Träningstightsen känns seriöst knappt att man har på sig och materialet såväl andas som håller kroppens alla delar på plats. Dessa tights har dessutom lite högre midja, perfekt om man (som på bilderna ovan) enbart bär tightsen ihop med en matchande sportBH. Invigde träningssetet i Paris och ser fram emot att ta med det ut på massa löprundor och promenader i sommar.

 

Och hörni, i samarbete med Stronger har jag fixat en superbra rabattkod till er som ger 20% rabatt på hela sortimentet. Ange bara koden ASTORM20 i kassan för att nyttja rabatten. Rabattkoden är giltig i 48h från och med denna post (alltså till och med på onsdag kl 20.00). Så vill du också komma igång med träningen och unna dig lite snygga träningskläder – passa då på att använda rabattkoden och lägg din beställning redan ikväll. Se hela utbudet HÄR ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *