Memories.


 

Hej på er! Vad gör ni denna lördag? Själv sitter jag hemma, mår tack och lov mycket bättre idag än vad gjorde igår. Tror det var övningarna jag gjorde igår som lyckades ”skaka rätt” på några av kristallerna som gör att jag idag mår helt OK och känner mig otroligt tacksam över livet. Märkligt ändå, hur man tar mycket för givet men när man blir frisk efter en sjukdom uppskattar man minsta lilla.

Som idag, då jag rensade lite i några skåp och fann dessa vykort. Jag har som en grej att köpa vykort till mig själv på varje resa jag är och så skriver jag om en dag/en händelse på resan på varje kort. Dessa vykort blir sedan en fin minnesbank och när jag läser vad som står på dem slungas jag tillbaka till just det ögonblicket. Himla fint ändå. Så tips till er om ni också vill skapa fina reseminnen – köp vykort till er själva. Bästa presenten.

Annars då? Jo jag har precis börjat kolla på serien Störst av Allt på Netflix. Läste ju boken förra sommaren och jag måste faktiskt säga att för första gången är en filmproduktion bättre än boken. Har ni sett serien? vad tyckte ni?

 

Tack förresten för er som delade med er av tips i föregående inlägg. Så himla synd att det är fler som drabbats av kristallsjukan, men ändå en tröst att veta att man inte är ensam.

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Memories.

  1. Vad fiffigt det där med vykorten ju, bra tips!:) Och vad skönt att höra att du mår bättre och kunde komma iväg på resan. Hoppas att du får fortsätta att må bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.