Firar fredag med favoritdoft.


 

Hej heja hallå på er! Idag började jag med att fira fredag genom en tidig morgonpromenad i solen. Passade på att plocka med mig någon syrenkvist hem och nu doftar hela lägenheten som skolavslutning. Har sådana extremt starka doftminnen med just syren då mamma varje år (när vi var små) tog det sedvanliga ”skolavslutnings-fotot” framför vår enorma syrenbuske som vi hade i trädgården. Så varje gång jag känner doften av syren slungas jag tillbaka till en tid då man var uppklädd för skolavslutning och hade pirr i magen inför 10 veckors sommarlov. Fy fasen så trevligt, ändå.

Något annat som är trevligt är ju det faktum att vi har fredag. Och denna helgen ska jag bland annat kolla på Göteborgsvarvet för att heja fram duktiga människor och så ska jag äta söndagsbrunch på ett efterlängtat ställe. Vad ska ni göra?

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *