Årets första bröllopsfotografering – i uppehåll och ösregn.


 

Årets första bröllopsfotografering skedde igår. En fredag i maj då naturen är som vackrast och med ett spralligt brudpar som jag visste skulle bli underbart att fotografera. Den enda utmaningen; jag vaknade till ösregn. Det var inte lite fint, romantisk duggregn utan himlen hade totalt öppnat sig och det fullständigt vräkte ner. Och ja, i dessa lägen slår ju prestationsångesten till och hjärnan letar febrilt efter en lösning för att få de där perfekta bilderna trots att vädret inte är på ens sida. Så jag åkte hemifrån mycket tidigare än planerat och letade efter en lösning för både plan B ifall det skulle bli omöjligt att fotografera i regnet och precis när jag skulle skicka ett sms till brudparet med byte av location; ja då slutade det regna för några minuter.

Så jag bestämde mig för att hålla mig till ursprungsplanen och mötte upp brudparet i skogen, vid en äng där ändå ljuset var bra och kulisserna vackra. Och vi fotograferade i uppehåll och i ösregn (paraplyerna jag köpt kom minsann till stor nytta) och resultatet? Ja det ser ni ovan. Måste ändå säga att jag älskar bilderna och brudparet och barnen var så himla duktiga framför kameran och gjorde de där timmarna ute i skogen med regn som en riktigt härlig upplevelse.

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Årets första bröllopsfotografering – i uppehåll och ösregn.

  1. Du är så duktig! Skall bli så spännande arr se när du fotograferar min bror och hans brud i sommar, vet att det blir fantastiskt. ❤️

    1. Åh tack snälla! Och wow så roligt att jag ska fotografera din bror och hans brud, så kul med en anknytning till en bloggläsare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *