Klädsel till sommarfesterna.

∼ innehåller adlinks ∼

Plisserad klänning – HÄR / Byxdress – HÄR / Slip ins – HÄR / Väska i ormskinn – HÄR / Ljusgul klänning – HÄR / Väska i guld – HÄR / Vit spetstop – HÄR / Byxor – HÄR / Örhängen med snäckor – HÄR / Slingbacks – HÄR 

 

Herregud, är det inte helt galet att vi går in i juni månad under helgen? Vansinnigt vad tiden går fort och även om jag helst skulle vilja pausa tiden lite nu för att hinna njuta av allt så älskar jag att det är juni månad och tiden för massa firanden börjar. Skolavslutningar, studenter, bröllop, midsommar och andra fester brukar stå på schemat i juni och själv ska jag bland annat vara konferencier på en gala, fira midsommar och gå på galej i Göteborg. Några tillställningar som jag vill rassla upp mig på lite extra och just nu finns det så himla mycket fint på nätet och i butikerna. Kläderna och accessoarerna i kollaget ovan hade jag inte tackat nej till direkt.

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Klädsel till sommarfesterna.

  1. Tycker mycket om dina inspirationsinlägg med kläder. Så härligt att det är kläder för alla plånböcker.
    Och tack för en härlig blogg även i övrigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *