Smögen ♥


 

I torsdags, på Sveriges Nationaldag och en ledig dag där temperaturen steg över 30 grader(!) spenderade jag i Smögen med favoritsällskap. Vi strosade på bryggan, jag köpte en ny klänning, sedan solade vi och badade i flera timmar innan vi åt nyfångad fisk till lunch och körde hemåt under tidig kväll. Smögen såhär års är fantastiskt, då det är sommarvärme och solsken men ändå inte svämmar över av turister. Perfekt dag!

Vad gör ni idag förresten? Själv sitter jag i en bil påväg ner mot Malmö för 3 dagars jobb. Hörs lite senare, puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Smögen ♥

  1. Looks wonderful and sunny yeai! Would be interesting to hear how you guys meet if you feel like sharing at some point. Enjoy <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *