Tour De Eiffel


 

Kom på häromdagen att jag ungefär har 300 bilder kvar från Paris att visa er. Och så ska jag ju givetvis göra en guide över mina smultronställen i den fantastiska staden! Men innan jag sätter mig och knåpar ihop den så bjuder jag på lite bilder från Eiffeltornet. Vi hade planerat att åka upp i tornet redan på torsdag eftermiddag, men då köerna var helt vansinniga bestämde vi oss istället för att beundra det på avstånd och göra ett nytt försök på fredag morgon när det öppnade (ett beslut som visade sig vara helt rätt och som dessutom gjorde att vi fick uppleva tornet på själva 30-års dagen).

 

Men alltså, Eiffeltornet. Är det inte majestätiskt så säg!

 

 

2 kommentarer till “Tour De Eiffel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg