Vi som älskar 90-talet.


 

Gårdagen, alltså WOW! I Slottskogen hade flera tusen människor samlats för att gå på festivalen ”Vi som älskar 90-talet”. Och vädret var strålande och människorna stylade i sin bästa 90-tals uniform. Jag, Marius, Linn och Mikael mötte upp Sarah och Joakim för ett glas vin i solen innan vi gick in på festivalområdet för att (bokstavligt talat) dansa och sjung tills fötterna värkte och rösterna nästan försvunnit. På scen stod bland annat Da Buzz, Vengaboys, Markoolio, Basic Element, Cascada och Aqua. Och alltså, herregud så roligt vi hade! I den stekheta solen dansade vi och sjöng med till 90-tals klassiker och nostalgi, glädje och eufori mixades i en salig blandning. Mellan varven drack vi vatten (och någon cider) och smet ut och köpte pizza som vi åt med händerna innan vi fortsatte med dansandet och sjungandet. Och när festivalen rullade mot sitt slut visade stegräknaren på över 23.000 steg (haha snacka om att vi dansat!) och det var lyckliga människor som sedan tog sig hemåt i den ljumma sommarkvällen.

En hel dag fylld med fantastiska vänner, 90-tals musik, solsken och nostalgitrippar kan ha varit bland det bästa på länge!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *