Blivande golfproffs på väg till Stockholm?


 

God morgon på er! Igår spenderade jag och M en dag vid kusten, häng i min lägenhet på förmiddagen och framåt lunchtid åkte vi ut till Fiskebäckskil för att äta lunch och sedan slå några bollar på golfrangen. Jag har ju testat spelat golf 2 gånger tidigare i livet och då gick det käpprätt åt skogen, men nu? Nu fick jag några bra handfasta tips av M och blev riktigt imponerad av mig själv när jag faktiskt fick iväg flera fina bollar – bland annat slog jag över 125m med drivern på mitt tredje försök. Haha kände mig dock ganska malplacerad på golfbanan där jag gick i långklänning och strandväska medan alla andra var klädda i piké och keps. Haha nåja, vi får väl se om det blir en golfare av mig eller inte i framtiden.

Hur som helst, nu sitter vi på tåget på väg upp till Stockholm. Ska spendera tre dagar i huvudstaden och jag ser fram emot att bo fint på hotell, äta goda middagar och kanske ta en tur ut med båt i Skärgården. Jag lämnar datorn hemma, men uppdaterar som vanlig på Instagram (@annastormphoto). Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Blivande golfproffs på väg till Stockholm?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.