Saltholmen och sista dagen på semestern.


 

Hej hopp från lägenheten! Nu är jag tillbaka hemma efter att ha spenderat några dagar i Stockholm och Göteborg, det har varit himla mysiga dagar även fast de inte riktigt blev som jag tänkt mig… Vi åkte ju upp till Stockholm tidigt på onsdag morgon och hade en riktigt härlig första dag i storstaden. 30 grader, parkhäng, shopping, takterass och uteservering stod på schemat och sommarSverige bjöd på sitt finaste jag. På torsdagen däremot åkte jag på antingen matförgiftning eller magsjuka och behövde spendera morgon till kväll på hotellrummet och delvis på toalettgolvet. Inte alls roligt, med tanke på semestern och allt roligt vi hade inbokat under torsdagen. Men jag fick trösta mig med att jag i alla fall fick ligga inne i ett av Sveriges vackraste hotellrum. På fredagen sedan var jag något piggare och vi tog båten ut till Fjäderholmarna för lite sol och bad. Jag fick vara försiktig med vad jag åt och drack för magen protesterade hela tiden och när vi sent på fredag kväll kom hem till Göteborg fick jag återigen ligga med huvudet i toalettstolen. Så himla, himla tråkigt.

Igår trotsade jag dock min vätskebrist (hey, att ha magsjuka i 30 graders värme är inte direkt toppen för vätskebalansen) och vi åkte ut till Saltholmen. Jag ville ju nyttja mina sista semesterdagar och inte bara ligga inomhus. Vid Saltholmen solade vi, hoppade från klipporna i det klara vattnet och jag drack så mycket vatten jag bara orkade. På kvällen åt vi sedan glass och jag knaprade i mig lite pizza och så avslutade vi dagen med bio, himla trevligt.

Och nu? Nu är jag tillbaka i lägenheten, jag börjar ju jobba igen imorgon efter 3 fantastiska semesterveckor och ångesten är enorm. Är inte redo att börja jobba igen, skulle gärna varit ledig en sådär 4-5 veckor till, haha. Fast jag försöker intala mig själv att det kommer bli bra, jag funkar liksom så. Lever i nuet och vill ha mer av det jag upplever. Har jag semester? Ja då vill jag ha mer. Jobbar jag? Ja då älskar jag det. Så i eftermiddag dövar jag min ångest med balkonghäng och sedan ett kvällsdopp och morgondagen….? Ja, den tar vi när den kommer.

 

 

2 kommentarer till “Saltholmen och sista dagen på semestern.

    1. Hmm ja, jag hade inte så mycket val – vi skulle ju åka hem den dagen så det var bara att packa ihop, checka ut från hotellet och göra det bästa av situationen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg