Bananpannkakor, färska bär och bröllopspepp.


 

God morgon på er! Idag vaknade jag av att solen sken in genom fönstren (HUR härligt?!) och jag kände mig pigg och utvilad och gav mig ut på en morgonpromenad. Älskar morgonpromenader på sommaren. Då man redan innan kl 08.00 kan gå klädd i t-shirt och shorts och känna solen värma medan man andas in luft som fortfarande är frisk efter natten och ser en stad vakna till liv. Det ger mig verkligen en sådan bra energi! När jag kom hem igen från promenaden stekte jag bananpannkakor som jag serverade med turkisk yoghurt och mängder av färska bär. Mums. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan ska jag bege mig ut mot pittoreska Nösund där jag ska fotografera bröllop idag. Är otroligt pepp på detta och riktigt längtar efter att få föreviga kärlek med kameran.

Vi hörs lite senare hörni! Då får jag även finbesök av M samt Linn, Mikael och lille Tage ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *