BodyFlight.


 

Såhär såg det ut igår när jag och syrran testade BODYFLIGHT. Vi fick det i födelsedagspresent av pappa och vi var aningens nervösa igår när vi fick genomgång av instruktör och sedan tog på dräkter, hjälm och glasögon och klev in i ”buren”. Men alltså wow, wow, wow så kul det var! Att få spendera någon minut med att ”flyga” och sväva flera meter upp i lyften genom en enorm lufttunnel var en surrealistisk och magisk upplevelse. Så hög på livet efteråt och det var en helt fantastisk grej att göra en regnig augustilördag. Kan verkligen rekommendera det! Passar dessutom perfekt för möhippa, kick-off, 30-års present eller annat. Riktigt kul aktivitet.

Efter vi provat på att flyga var det sedan dags för finmiddag inne i Göteborg. Men mer om det sen för nu ska jag ut i solen en sväng på långpromenad.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *