Sensommardopp.


 

I söndags var jag och M ute och promenerade i havet. Jag hade packat med mig badkläder ”ifall jag blev sugen på ett dopp” och under promenaden var luften ljummen och även om regnet hängde i luften fanns det ändå saker som lockade till ett sensommardopp. Sagt och gjort så kastade vi av oss träningskläderna och tog på oss badkläderna och hoppade i. Och tjusningen med att bada på sensommaren är att vattnet är uppvärmt efter sommarmånaderna och den kyligare luften gör att kontrasten mellan land och hav inte känns lika stor. Och när jag satt på bryggan och kände lyckokänslorna som bara ett dopp i havet kan medföra så undrade jag ändå om jag inte ska satsa på att bada året runt, i år igen. Tåls att fundera på, helt klart.

Annars då? Jo jag sitter just nu i morgonrocken i soffan och har ätit middag och duschat efter kvällens träningspass på gymmet. Det märks att rutinerna dragit igång igen för jösses vad folk det var på gymmet. Men ja, jag antar att fler vill komma tillbaka i form efter semestern och jag tycker det ändå är härligt med folk som väljer träning istället för en hel kväll framför TV:n.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *