Falkenberg Strandbad.


 

Hej hej hallå från Falkenberg Strandbad. Jag befinner mig på en minst sagt drömmig location och kommer spendera de närmsta dagarna här. Vad jag gör? Är projektledare och creative director för Bröllopsmagasinet när vi plåtar mode inför nästa nummer. Galet kul och teamet jag har handplockat denna gången visade sig vara en riktig superkombo. Så sköna människor! Vi kom hit igår vid lunchtid och hann plåta några looks i solnedgång innan vi avrundade kvällen med en fantastisk middag. Och nu? Nu är vi i full gång med plåtningen och ska avverka både ett gäng kostymer och ett par bröllopsklänningar under dagen. Häng med mig på Instagram (@annastormphoto) för lite Behind-The-Scenes-bilder ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *