I annonssamarbete med Stronger

Skönaste träningstightsen (och rabattkod!) hos Stronger.


 

Alltså ni vet ju vid det här laget hur höga krav jag ställer på träningskläder. Som jag nämnt många gånger innan här i bloggen så finns det (tyvärr) alldeles för många märken där ute som har träningskläder (framförallt tights) i urusel kvalité och trots det välkända märket och höga priset blir man besviken varje gång.

Av den anledningen så köper jag idag nästan aldrig träningskläder längre hos sportkedjorna utan beställer direkt från märken som jag vet att jag kan lita på. Ett sådant märke är svenska STRONGER (LÄNK). Jag köpte mina första träningstights från Stronger redan 2015 och har sedan dess varit helt frälst. De är få märken som klarar av tights-testet och Stronger är ett av dem. Tightsen är inte genomskinliga (klarar squat-testet), de håller passform i oändligt många tvättar (hey, jag har fortfarande kvar de par jag köpte 2015!), de är otroligt snygga och sitter oerhört skönt på kroppen. Totalt äger jag 8st träningstights från Stronger (och 3st sport-BH) och detta är mitt senaste tillskott i garderoben. En supersnygg (och galet skön) zip-tröja i krispigt vitt (LÄNK) som funkar lika bra på gymmet, på promenaden, på yoga-passet och till hemmamys. Till detta bär jag deras senaste kollektion av tights som är så galet sköna att det tamigtusan inte är klokt. En del tights tycker jag är för ”täta” i materialet och jag får nästan eksem på grund av att de inte ventilerar. Men dessa? My och my – hur sköna som helst och jag kan utan problem gå runt i dessa 24/7. Älskar också att de är melerade och enfärgade (har annars nästan bara mönstrade tights i min garderob).

Och jag vet att ni är många där ute som är frälsta i märket och i samarbete med Stronger har jag därför en rabattkod till er som ger 20% rabatt på ett helt köp. Alltså, HUR bra? Koden är ANNASTORM20 och den uppger ni i kassan. Så passa på nu att unna er ytterligare (eller ert första) par träningskläder från Stronger. Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna.

 

Se hela sortimentet HÄR (LÄNK).
Och för er som undrar bär jag M i alla mina kläder från Stronger.

 

 

3 kommentarer till “Skönaste träningstightsen (och rabattkod!) hos Stronger.

  1. Funderar på att testa Stronger men tycker de känns lite bomullsaktiga, hur bra skulle du säga att de är på att kännas torra när du kör hårt? Och se torra ut? 🙂 Jag har även lite lätt ansträngningsinkontinens vilket mina 2XU-tights är mycket bra på att dölja även om jag trycker på hårt i träningen och det råkar gå igenom.

    1. Hej Sofia,
      De tights jag har från Stronger är extremt absorberande och ser inte ”svettiga ut” trots ett hårt träningspass. Dock vill jag poängtera att just dessa på bilden (modell Mantra, Buddha och Carma) är något mer ”bomullsaktiga” och lämpar sig därför till mer lågintensiv träning. Men övriga modeller skulle jag säga är extremt tåliga på den biten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg