När livet vänds upp-och-ner.


 

I måndags kväll fick jag ett besked som var allt annat än trevligt och som golvade mig fullständigt och fick mig att tappa den tro och hopp som jag ägnat så mycket tid och kraft att bygga upp. Jag mår verkligen inte bra just nu och har sedan i måndags kväll gråtit så mycket att jag inte visste jag hade så många tårar i mig, jag har fått panikattacker och känt sådan ilska och sorg att det är svårt att sätta ord på. Jag vet att livet inte är rättvist, men jag hade hoppats på att det för en gång skull kunde vara lite medvind.

Imorgon flyger jag till London på en semesterresa som jag sett så mycket fram emot, men som nu är kantad av sorg och förtvivlan. Om det är lite tyst här inne så hoppas jag ni förstår, jag behöver nu ta en dag i taget och en timme åt gången för att orka med. Nu ska jag ta en promenad, hoppas på att frisk luft kan få mig att må lite bättre. Min kropp och mitt huvud känns just nu som om det blivit överkört av ett tåg.

 

 

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “När livet vänds upp-och-ner.

  1. Nej, så sorgligt ❤ känner så med dig. Många Styrkekramar ❤ dina fina texter hjälpte mig när jag för 2 år sedan drabbades av panikångest efter en separation. Ta hand om dig KRAM

  2. Åh, så tråkigt. Jag har verkligen glatt mig åt att du verkat få alla bitar på plats igen. Sänder dig min varma omtanke. Lilla vännen. ♥️ Kram på dig!

  3. Hoppas att du ändå kan njuta av London – Livets stad ❤ Hoppas verkligen att löser sig och att du slipper fler motgångar!

  4. Kära du, lider med dig. Befinner mig själv i en ”jorden går under situation” är så så ledsen
    och tror att jag aldrig nånsin kommer att få uppleva kärleken igen.

    Många kramar till dig fina Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *