God Jul ♥

Klänning – NAKD / Örhängen – Lindex / Pumps & bälte i midjan – Gammalt

 

God Jul fina, fina ni! Jag njuter just nu av en jul tillsammans med alla mina älsklingar och kunde inte vara gladare. Vi hade världens mysigaste uppesittarkväll igår hemma hos Linn och Mikael med charkisar, bubbel, sällskapsspel och Bingolotto. Och idag? Idag har vi firat jul med pappa, farmor och farfar och resten av släkten på pappas sida och efter en mysig jullunch tog vi en långpromenad och befinner oss nu hemma hos mamma. Har tänt i braskaminen ute på den inglasade terrassen och dukat upp för julbord nr 2. Mums!

 

Hoppas ni har en riktigt fin julafton, vad ni än har för er ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “God Jul ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *