Äntligen helg.

Pangfrukost på Vila Vita Parc, Portugal.

 

Hej och sorry för radiotystnad här på bloggen denna veckan. Det är slutproduktion på kontoret och jag har jobbat övertid varje dag. När kvällen sedan kommit och jag trillar in i lägenheten har jag inte riktigt haft någon inspiration till att sätta mig med bloggen. MEN, jag saknar det och nu är det helg och jag har lite mer inspiration än för några dagar sedan.

Igår? Igår var vi ute och käkade i Göteborg och sedan såg vi på. Vi käkade mat på KOKS och jag måste säga att det var en riktig fullpott! Svenska smaker i smårätter kan aldrig gå fel. Filmen vi såg på bio var Bad Boys 3 och det var härligt att få försvinna in i filmens värld och skratta åt karaktärerna och se lite action.

Idag? Idag har vi haft en lugn morgon, ätit långfrukost och gått igenom lite ekonomi och planer för det kommande året. Jag kanske är knäpp som tycker det är roligt att ha stenkoll på min ekonomi, men få saker är lika tillfredställande som excel-ark ibland och konkreta mål. Hur som helst – nu ska vi upp till Skatås för långpromenad i skogen innan det vankas en sväng på stan och fika i eftermiddag. Vad gör ni idag?

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Äntligen helg.

  1. Har också varit ute på en tidig morgonpromenad i solen i Göteborg och just nu har jag tagit ut en limpa filmjölksbröd som jag hittade på din blogg för ngn vecka sedan. Ska bli spännande att smaka när det svalnat lite. Ha en fortsatt fin söndag.

    1. Underbart väder idag! Var också ute på en långpromenad i solen tidigare idag 🙂 Åh så kul att du testat brödet – hoppas du ska tycka om det 🙂 Kram och ha en fin söndagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *