Att gå igång på målarfärg.


 

Såhär spenderade jag gårdagskvällen; med att hjälpa Emilie att måla. Hon har flyttat in i ett hus och ska bo där tillfälligt i 12 månader innan hennes nyköpta lägenhet är färdigbyggd. Och igår? Igår beslutade vi oss för att piffa upp huset med lite ny färg. Det är ändå otroligt vilken skillnad det gör! Älskar att måla och tycker få saker är så tillfredsställande som när man ändrar skepnad på ett rum genom några penseldrag. Tror också det är känslan av förändring som jag så starkt älskar, vill själv att det ska hända nya saker i mitt liv och förändra stort o smått mest hela tiden. Blev faktiskt själv sugen på att måla om hemma, men tror jag får lugna mig lite. Haha jag har ju trots allt målat om i min lägenhet säkert 15 gånger sen jag flyttade in.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *