Påskäggsjakt, födelsedagsfirande och golf.

Påskhelgen. 4 dagar ledig tid som i och för sig fick firas med lite begränsat umgänge detta år, men som blev minst lika lyckat för det. Ska vi ta en liten kort sammanfattning av helgen? Jag tycker det.

 

Skärtorsdag och efter jobbet åkte jag upp till Grebbestad för att hämta upp en brudklänning inför ett projekt jag ska göra på tisdag (imorgon). Därefter åkte jag ner till Göteborg till M och vi hade en myskväll hemma innan vi gick och lade oss och gjorde oss redo för långfredag. Långfredag sedan innehöll långpromenad i solen, mycket handlande inför helgen, bakande av tårtbottnar och storstädning inför finbesök. Lagade världsgod pasta bolognese på kvällen och såg på tv-programmet Alla Mot Alla innan vi stupade i säng.

 

 

Påskafton. Startade dagen med frukost och promenad, strax efter 10 fick vi sedan finbesök av Linn, Mikael och Tage som åkt från Skövde för att fira påsk med oss. Så himla trevligt! Vi åt världens godaste påsklunch, pratade ikapp om allt som hänt sedan sist, busade med Tage, var på påskäggsjakt (haha typiskt Mikaels humor med ”innehållet” i mitt påskägg) och fikade på tårta, bubbel och kaffe. Var också uppe en sväng vid Skatås för att motionera lite och låta Tage springa av sig överskottsenergi. På kvällen blev det mer gott att äta, bubbel och sällskapsspel.

 

 

Påskafton och födelsedag! Vaknade till skönsång, fika och paket på sängen av M (så bortskämd jag är!) In dundrade sedan också Linn, Mikael och Tage och vi alla låg i sängen och öppnade paket och fika. Ska visa er lite senare vad jag fick. Efteråt åt vi frukost innan vi tog oss ut till havet för promenad. Vid lunchtid rullade sedan Linn, Mikael och Tage hem till Skövde och resten av födelsedagen innehöll mer(!) fika, promenader och hemgjord pizza och iskallt vitt vin på kvällen. Haha känns som om jag ätit mer än jag normalt sett gör på en hel månad under denna helg.

 

 

Idag då? Idag har vi varit på golfbanan och M har lärt mig slå lite bollar. Sedan har vi varit vid Haga och tagit en fika i solen och också myst hemma. Jag har även varit en sväng på gymmet ikväll och nu laddar jag inför en ny vecka som startar med en tisdag i Marstrand.

Hoppas ni haft en riktigt fin påsk, vad ni än haft för er i dessa tider ♥

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Påskäggsjakt, födelsedagsfirande och golf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.