I annonssamarbete med AnnaStormPhoto

Till dig som letar fotograf.

Ni som följt mig ett tag vet att jag utöver mitt arbete som chefredaktör på Bröllopsmagasinet även driver eget som bland annat fotograf. Här fotograferar jag allt från bröllop, gravidfoton och porträtt till produktfotografering, hotell och verksamheter. Att en bild säger mer än tusen ord är sen gammalt och jag tycker verkligen att vackra bilder är ovärderligt. Oavsett om du vill rama in ett snyggt foto på din 1-åring, minnas tillbaka på din bröllopsdag, presentera ditt företag genom ett stilsäkert sätt eller bara skapa ett snyggt flöde i sociala medier är bra bilder nyckeln till allt.

 

 

Just nu har jag precis uppdaterat min hemsida och här finner ni portfolio, priser och information. Och i dessa karantän-tider när vi har lite tid över passar det ju utmärkt att föreviga familjen på kort, ta tag i den där gravidfotograferingen du tänkt boka eller uppdatera ditt varumärke med nya produktbilder.

HEMSIDA: WWW.ANNASTORMPHOTO.COM

Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *