Lördagsfotografering, hemmafix och bananbröd.

Klänning – Sofie Schnoor (finns bla. hos Boozt.com)

 

Hej hej hallå på er och hallå lördag! Igår kväll drack jag vin, dansade till Bruce Springsteen och lagade pasta. En utmärkt kväll och härlig fredag. Idag vaknade jag av solens strålar strax före klockan 8 och bestämde mig för att ta en morgonpromenad. Plockade med mig några kvistar syren in till lägenheten och nu doftar min lilla lya som en solig skolavslutning och ärligt talat; finns det någon bättre doft?!

Förmiddagen har jag sedan ägnat åt att äta hembakat bananbröd (recept kommer) och städat lite i lägenheten. Med alla som karantän-rensar sina garderober blir man ju också ganska sugen på att ta tag i rensandet. Men det är svårprioriterat när man jobbar fulltid, extrajobbar med det egna bolaget, tränar och hänger i Göteborg. Men 2 lådor i garderoben hann jag i alla fall med denna förmiddag. Nu? Nu ska jag åka ut till havet för att träffa ett blivande brudpar för konsultation och fotografering!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *