Eftermiddagsfika på Lilla Spinneriet.


 

Såhär såg det ut i torsdags, när vi hade en ledig dag mitt i veckan och beslutade oss för att åka på utflykt och ta en eftermiddagskaffe på LILLA SPINNERIET i Lindome. Har ni varit där? Så himla mysigt ställe! Vi skulle egentligen åkt dit på vår födelsedag och käkat brunch, men corona satte stoppa för det. Men nu? Nu hade de öppet och vi kunde sitta på uteserveringen och tanka solsken, socker och koffein.

 

 

Valet föll på kaffe, en fläderlemonad som vi delade på och så varsin bakelse. Jag åt en morotskaka med mycket frosting och kardemumma som var vansinnigt god. Och så satt vi och tankade solsken vid husväggen (haha ja, vi bytte bord så fort ett bord med bättre läge blev ledigt – bara jag som är lika knäpp och byter bort mitt under fikan?) och pratade om inredning, jobb, semesterplaner och annat trevligt.

 

 

Älskar förresten känslan ute vid Lilla Spinneriet, det gamla bruket med de fina tegelstensväggarna och blommorna bjuder in till så trevliga miljöer! Och i byggnaden bredvid caféet ryms både blomsterhandel, inredningsbutiker och en klädbutik. Perfekt att strosa runt i butikerna och gå av sig den värsta av sockerchocken innan man ger sig vidare på nya äventyr.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Eftermiddagsfika på Lilla Spinneriet.

  1. Hej!
    Tack för bra bloggläsning. Har för mig att du skrev att du har en samlad sida med ”smultronställen”. Var hittar man den?
    Tack på förhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.