När det kliar i fingrarna för förändring.

Den senaste tiden har det verkligen kliat i mina fingrar för förändring. Vill göra om, göra nytt och skapa ett nytt hem. I dessa tider med Covid-19 då många spenderar mer tid hemma än vanligt och typ ALLA jag känner rensar garderoberna, storstädar, möblerar om och piffar hemmet med nya saker vill jag likt dem också skapa förändring i mitt egna hem. Dessutom är det 3 stycken par i min närhet som köpt hus den senaste månaden och bara det gör mig ju helt galen. Jag vill verkligen få nya ytor att möblera, nya väggar att dekorera och en trädgård att planera i.

 

 

Nu kan jag ju inte direkt bara slänga ut 6 miljoner på ett hus eller lägga ALL vaken tid på att möblera om i hemmet, men visst finns det små knep som kan tillfredsställa mig i dessa ”göra om, göra nytt-tider”. Ett sådant knep är bland annat att hänga upp ny konst på väggarna. Det är ett så enkelt trick för att få ett hem mer personlig, ombonat, stylat och snyggt! Många gör misstaget med att tänka att de inte vill ”förstöra väggarna” genom att borra hål eller hänga upp föremål som kan skava på tapeten, ett riktigt nybörjarmisstag om ni frågar mig – det är nämligen konsten på väggarna som gör ett hem.

Nya posters kostar heller inte en förmögenhet utan här kan man på ett ekonomiskt sätt skapa en helt ny känsla i ett hem genom att då och då skifta sina posters. Antingen går du all-in och väljer nya färger på ramarna än dina befintliga för en helt ny känsla, annars räcker det många gånger med att bara byta ut innehållet i ramarna. Jag klickade hem dessa posters från DEAR SAM och jag har länge nästan enbart haft svartvita posters i mitt hem, något som jag tycker är väldigt snyggt men nu kände jag mig sugen på färg och kanske är det bristen på utlandsvistelser som gjorde att jag föll som en fura för dessa posters i nyanser av beige och turkos. Oavsett vilket så tycker jag det blev vansinnigt fina tillsammans.

 

 

Längtar tills jag får ett helt hus att dekorera med konst och fylla tomma väggar med tavlor från golv till tak – så himla himla snyggt! Men fram tills dess är jag oerhört nöjd med min uppfräschning av lägenheten och tycker sovrumshörnan i min lilla etta blev en riktig 10-poängare med dessa ramar och posters. Och hörni, i samarbete med Dear Sam har jag nu en exklusiv rabattkod till er följare! Anger ni rabattkoden ANNABLOGG10 får ni 10% extra rabatt på deras kampanj ”35% på fotokonst och 15% på resterande kategorier”. Koden ger er också 10% rabatt på ramar och posterhängare. Med andra ord ger koden er alltså upp till 45% rabatt och gäller i 3 dagar från och med idag (alltså till och med 11 juni 2020). Så oavsett om du har ett helt nytt hem att fylla med konst eller bara vill uppdatera dina väggar så passa på – du kommer verkligen se vilken stor skillnad nya tavlor gör för hemmet ♥

 

Välj och vraka bland mängder av POSTERS HÄR.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg