Midsommar 2020.


 

Midsommar 2020 och kanske den varmaste midsommar jag varit med om. 30 grader och den åsktyngda luften stod still när jag under förmiddagen fixade det sista på eftermiddagens tårtor, band midsommarkrans och vi gjorde i ordning oss. Haha att föna håret med en varm hårfön i 30 graders värme borde det fasen finnas ett pris för. Undrar fortfarande hur jag inte såg ut som en blöt fläck, ett under. Hur som helst, kl 12.00 var vi redo, hade lastat bilen full av tårtor och gav oss iväg mot firandet.

 

Klänning – Forever Unique / Skor – Åhlens

 

Vi var 18 personer som samlats i vackra Örgryte/Skår hemma hos Alexandra och Niklas för klassiskt midsommarfirande. Sill-lunch, 5-kamp, snapsvisor, lekar och snicksnack stod på schemat. Vansinnigt trevligt och tur vi hade partytält, för visst öppnade himlen sig ett par gånger under eftermiddagen. Men temperaturen höll sig hela tiden runt 28 grader så det var tokvarmt nonstop. Och så fikade vi på tårtorna jag hade med mig (en pavlova, en kladdkaka och en klassisk jordgubbstårta). SÅ.HIMLA.GOTT!

 

 

Sedan fortsatte kalaset med mer lekar, den årliga pilkastar-tävlingen, mer snapsvisor och skoj. Sedan tändes grillen och vi satt utomhus och pratade om livet tills klockan passerat midnatt och det var dags att ta sig hem. Men midsommar 2020 alltså, kalasbra på alla sätt och vis!

Nu? Nu sitter jag och M i bilen på väg hem till Linn, Mikael, Tage och lilla Ines. Ska äntligen få hälsa på nytillskottet i familjen och den lilla tjej som gjort mig till moster för andra gången ♥

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg