10 snabba med mig.


 

Då det faktiskt är en hel del nya läsare som trillat in här den senaste tiden så tänkte jag att jag kör en liten kort presentation om mig med 10 snabba fakta. Kanske får du som läst bloggen ett tag också reda på något nytt ♥

 

♦ Jag är född och uppväxt i den lilla staden Tidaholm vilket gör att Skaraborg kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat och kännas som ”hemma”.

♦ Jag har en tvillingsyster och vi är identiska. Har alltid gjort allt tillsammans och vi är otroligt lika både till utseendet och personlighet.

♦ Jag älskar att resa, men håller mig gärna inom Europa då jag är flygrädd och har svårt för långa flights. Bästa resmålen är Kroatien, Gardasjön (Italien) och Paris.

♦ Jag är utbildad hälsocoach så hälsa, träning, kost och välmående ligger mig varmt om hjärtat.

♦ Jag är som klippt och skuren för rollen som projektledare och tar mig gärna an såväl stora som små projekt och ser till att styra dem i hamn.

♦ Mina favoritdrycker här på jorden är kaffe, vatten och vin. Avskyr läsk och skulle aldrig dricka en Coca Cola, Fanta eller Sprite utan att någon tvingade mig.

♦ Jag lever för mat och dryck och hade gärna jobbat med detta i kombination med fotograferandet i framtiden.

♦ Jag är allergisk mot pälsdjur och hade därför en grön leguan som husdjur när jag var liten.

♦ Jag älskar att få klä upp mig och det bästa jag vet är att rassla upp mig till tänderna och få äta middag och mingla loss med vänner.

♦ Jag är extremt driven som person och letar alltid efter nya utmaningar och anser att man alltid kan bli bättre.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg