Botaniska Trädgården.


 

I lördags, när vi hade högsommarvärmen och semesterkänsla åkte jag och M till Botaniska Trädgården. Vi hade packat med picknick-filt, kaffe i termos och även boken från TV-programmet Bäst i Test. Jag och M är ju bland annat lekledare på Midsommarafton och vi har beställt boken för att köra lite lekar från det underbara TV-programmet.

 

 

Väl framme i den vackra parken slog vi oss ned i skuggan och började planera årets lekar. Herregud så mycket kul tips på lekar det fanns i boken – årets köp! Efter vi hade druckit kaffe, spanat på folk och fastslagit vilka lekar vi skulle köra så gick jag en sväng i trädgården och lekte naturfotograf, haha.

 

 

Men alltså jösses så fina blommor som blommade! Blev helt kär i den ljust rosa jättevallmon och tänkte att om jag får möjlighet att köpa hus en vacker dag, ja då är det dessa som ska planteras. Efter att jag hade flanerat runt med kameran hamnade jag återigen på picknick-filten. Vi låg där i gräset och lyssnade på radiosporten och den pågående matchen i fotbolls EM mellan Ungern och Frankrike. Så himla mysigt!

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Botaniska Trädgården.

 1. Mysigt!!
  Vad himla fint ni 2 har det med alla picknickar & utflykter. Så kul när man som jag följt fig lääängsta, det bara lyser om dig/er!! Kärlek som den ska vara!! ❤️
  Den där Bäst i test-boken måste jag spana in!

  Kram & ha en grym vecka!

  1. Men åååh vilka fina ord Hanna, tack snälla! ♥ Ja, haha jag är så himla glad att jag hittat någon som följer med mig på alla påhitt och som uppskattar de små sakerna 🙂 Och jaa, BIT-boken var underbar, om du har möjlighet att haffa dig ett exemplar så gör det 🙂 Kram och hoppas du haft en fin midsommarhelg!

  1. Ååh tack snälla 🙂 Klänningen är fantastisk snygg och skön och kommer från Twist & Tango! Kram och hoppas du haft en fin midsommarhelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *