Midsommarafton 2021.


 

Midsommarafton 2021 bjöd på några helt magiska timmar tillsammans med favoritmänniskor och jag tänkte att vi tar en liten tillbakablick på fredagens festligheter.

Efter att ha druckit kaffe och bundit midsommarkrans under förmiddagen så klädde vi oss somrigt i rosa klänning och jeansskjorta och åkte iväg ut till Långedrag där firandet skulle äga rum. Både jag och M älskar att klä upp oss och jag valde att köra på mitt somrigaste kort med den rosa klänningen från GANNI, mina syrenlila skor från H&M och så blomsterkrans på det, såklart. Ingen midsommar utan krans ♥

 

 

Väl framme bjöds det på fläderdoftande vit sangria och efter att ha stått och snicksnackat med alla en stund tog jag med mig några av tjejerna in och vi började med maten. Jag var ju ansvarig för lunchen och hade dagen innan preppat med massa gott. På sillbordet stod sedan massa godsaker uppdukade så som silltårta, ljummen silltallrik med brynt smör, olika sillsorter, ägghalvor, en egen inlagd sill med ramslök, färskpotatis, korv, köttbullar och massa annat trevligt. Mums så vansinnigt gott!

 

 

Efter vi hade ätit, druckit snapsvisor och skålat ännu mer satt vi kvar vid borden och pratade, skrattade och tog ikapp tid som saknats oss. Därefter väntade en årlig 5-kamp. Jag och M var ju även ansvariga för årets lekar och som nämnt innan hade vi beställt hem boken från TV-programmet Bäst I Test och körde ett gäng lekar därifrån. Så vansinnigt kul! Haha älskar när man kör lekar som är helt nya och som verkligen utmanar att tänka utanför boxen. Och trots 5 stycken spädbarn med i gängen lyckades vi faktiskt fullfölja 5-kampen med bravur. Inte illa!

 

 

Därefter väntade tårta och jag hade bakat klassikern Pinocchiotårta (utan mandel) som var otroligt uppskattad och som slukades av samtliga. Vi fortsatte sedan samtalen, skratten, lekarna och utmaningarna innan det slutligen vankades grill, sällskapsspel, och snacks. Och klockan hade passerat midnatt när vi sedan fick skjuts hem och somnade lyckliga efter en riktigt solig midsommarafton med skönaste gänget!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *