Puglia, Italien ♥


 

Den senaste veckan har jag befunnit mig i Italien. På den sydliga delen och klacken på landet, närmare bestämt i området Puglia, har jag spenderat dagarna med att jobba för Ellos och nypa mig i armen så många gånger att jag nästan orsakat blåmärken på mig själv. Det.Har.Varit.För.Vackert! Vi var i Italien för att fotografera tre stycken kampanjer och det har varit intensiva jobbdagar men också timmar av den renaste formen av njutning. Jag är helt övertygad om att jag egentligen hör hemma i trakterna runt medelhavet och att jag i ett annat liv bodde just i Italien. För ingen annanstans känner jag mig lika hemma som där, det är liksom som att själen säger ”välkommen hem” så fort jag kliver av flygplanet.

Och vi har bott i den mest magiska villan jag skådat, jag har tagit 1276 bilder med systemkameran och minst lika många med mobilen. Och så har jag ätit så mycket god mat, badat i både pool och hav och umgåtts med kollegor, bekanta ansikten och nya människor. Det har varit magiskt. Låt oss ta en snabb titt på veckan som passerat, häng med.

 

 

Vi hade hyrt den mest magiska villa jag någonsin sett. En ”Masseria” från 1500-talet som gjorts om till en exklusiv villa och jag har aldrig i hela mitt liv skådat något vackrare. Herregud. Jag som älskar sten, olivträd och handmålad keramik befann mig i himmelriket. Ni SER ju så magiskt! Vågar knappt räkna hur mycket bilder och filmer jag har från just villan, haha. Men räkna med att ni kommer få se mer.

 

 

Jobb. Vi var ju som sagt där för att plåta 3 stycken kampanjer och wow säger jag bara. Jag passade på att ta lite eget material och ovan får ni en liten sneak peek på vad vi fotograferade. Under dessa produktionsdagar befann vi oss såväl i villan som i den närliggande staden Pogliano A Mare och det var absolut en av de vackraste platserna jag varit på.

 

 

Utöver att skapa eget material och behind-the-scenes från kampanjerna så hade jag även lånat med mig en hel resväska med nyheter från Ellos som jag fotograferade i dessa magiska miljöer. Jag som älskar klänningar var i himmelriket och några av de gobitar jag fotograferade ska jag absolut klicka hem.

 

 

…och mat! Herregud så god mat vi ätit. Hade egna kockar som kom till villan och lagade middag till oss på kvällarna och jösses så mycket gott mina smaklökar fått uppleva.

 

2 kommentarer till “Puglia, Italien ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg