Prag ♥

 

I julklapp gav jag min tvillingsyster en weekendresa. Hon har inte haft möjligheten att åka utomlands på nästan 4 år på grund av ekonomiska skäl och även efter att hon fick barn har hennes flygrädsla blivit ännu värre så det har inte varit aktuellt för henne att boka något som innebär såväl utgifter som rädslan för att sätta sig på ett flyg. Samtidigt så vet jag att det är få saker min syster (och jag) älskar så mycket som just att resa och vara utomlands. Trots rädsla är det just resor som är bland det absolut bästa vi vet i livet. Om inte DET bästa. För oss är det liksom det enda livet handlar om: upplevelser, möten, platser, dofter, smaker och att uppleva det tillsammans med någon man älskar är på något sätt meningen med livet. Så sagt och gjort. Jag bokade en weekendresa till oss.

Och en av de städer jag älskar mest (och dit flygresan också är kort) är Prag. Min syster har inte varit där så jag bokade i smyg såväl flygresa som 3 nätter i en magisk AirBnb-lägenhet i den Tjeckiska huvudstaden åt oss. Och så fick hon det i julklapp. Hennes reaktion över julklappen var såklart blandad. På typ 2 sekunder fick hon hög puls och handsvett, rädslan över att flyga var liksom det första hon kände. Sedan gick veckorna och vi planerade outfits inför resan, bokade diverse restauranger på plats och sakta växte en förväntan och längtan fram.

Och veckan innan avresa var det såklart nervöst igen. Fast denna gången för att bli sjuk så att inte resan skulle bli av, då jag var förkyld och dessutom DAGEN innan avresa så blev 2 kollegor till mig matförgiftade (och vi hade ätit av samma mat) så jag var såklart supernojjig för att också bli dålig. Men jag klarade mig och så kom dagen för avresa och vi klev ombord planet mot Prag.

 

Och vi har haft LIVETS RESA! Herregud, den har varit så bra att jag, nu när jag kommit hem, knappt kan förstå om det varit verklighet eller en dröm. Magi, magi, magi! Vi har sett så mycket fantastiskt, ätit så god mat och ynnesten att få vara tillsammans med HENNE har liksom varit 5-plus hela vägen. Så oerhört lycklig och tacksam för dessa dagar och ännu gladare är jag över att HON tyckte likadant. Min älskade, älskade syster. Att få ge henne detta i gåva var så fint ♥

Jag ska ta er igenom resan dag för dag och även göra en uppdaterad guide över staden och posta till er. Men för nu får ni nöja er med dessa 17 bilder och med löftet att det kommer mera.

 

6 kommentarer till “Prag ♥

    1. Ja, så magiskt att spendera tid tillsammans och glad jag hade möjligheten att ge henne detta 🙂 ♥

  1. Vilken underbar Julklapp 🎄🎁
    Fantastiska bilder från en fantastisk stad och på fantastiska döttrar 🥰
    Härligt att resan blev så lyckad 🎉

  2. Alltså dina bilder och hur du fångar essensen i varje resa/stad/plats – så skickligt och inspirerande! Och tillsammans med din syster är inlägget som ett kombinerat mode- och resereportage! Har ju varit i underbara Prag men undrar om det verkligen var samma stad, märkte inte att den var SÅ vacker!? Få nog göra om och göra rätt…🤗

    1. Nämen ååh, kan ha varit bland den finaste kommentar jag fick – så roligt att jag kan inspirera ♥ Och ja, Prag har såå mycket fint! Går man utanför de mest turist:iga områdena finns riktiga pärlor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg