34 år.

 

Hej hej hallå och HALLOJ fredag! Har ni helgkänsla i kroppen? Det har jag! Just när våren och sommaren kommer så tycker jag det där pirret i magen på fredagar bara blir större och större. Överlag är jag inne i en väldigt härlig fas i livet. Känner mig harmonisk och lycklig på liksom alla plan. Jobbet går toppen, jag har sådär ”lagom” mycket att göra och det är kreativt och kul. Jag är tacksam för mina relationer i livet, både vänner, familj och sambo ♥ Och så känner jag mig frisk, stark och balanserad liksom. Så himla härligt! Enligt mitt horoskop så ska ju denna period vara toppen och jag kan bara hålla med.

 

 

Något annat som verkligen var TOPPEN var i onsdags då jag fyllde år. Jag hade tagit ledigt från jobbet, brukar nästan alltid ta ledigt på födelsedagar då jag älskar att fylla år och på födelsedagen vill jag ha noll ”måsten” utan bara göra det jag är sugen på. Så jag var ledig. Och på morgonen blev jag väckt med frukost på sängen av min kille och besked om att i eftermiddag väntade en roadtrip – så spännande!

 

 

Och efter frukost gick jag upp, ringde min älskade tvillingsyster och grattade henne och sedan begav jag mig ut på en tidig promenad i solen. Herreguuuuud så lycklig över solsken på födelsedagen, mums!

 

 

Stannade och köpte jordgubbar hos grönsakshandlaren på promenaden och när jag kom hem fikade jag på jordgubbar med vispad grädde och drack kaffe.

 

 

Sedan ville jag nyttja solen, och då vi inte har balkong så öppnade jag ett fönster, drog fram en stol och satt i solen och läste bok. Livet!

Runt kl. 13.00 kom min kille hem och jag fick order om att packa bikini och så gav vi oss iväg på roadtrip. Jag älskar ju överraskningar och min kille har verkligen lyssnat på detta och är GRYM på presenter! Dagen till ära överraskade han nämligen med att ha bokad dags-SPA på magiska Ästad Vingård. Herregud vilken dröm!

 

 

Vi spenderade 4 timmar här och maxade tiden med att nyttja alla pooler, bastu-ritualer, drack bubbel, åt oliver och NJÖT! Det bästa? Att bada bastu och sedan ta några simtag i de kalla utomhus-bassängerna. Älskar ju kallbad! Känner mig hög på livet då.

Och Ästad Vingård var precis lika magiskt som jag föreställt mig. Älskade att SPA:et inte enbart bestod av en byggnad utan flera ”stationer” där man verkligen nyttjade att vara utomhus också. Har ni möjlighet att åka dit så gör det ♥

 

 

Vi rullade sedan hemåt igen på kvällen och där väntade nästa överraskning; nämligen middag på stan! Och min kille hade bokat bord på Palavas – ett nyöppnat franskt ställe som jag varit sugen på att testa. Så kul! Och jösses så trevligt där var! Vi pratade med ägaren, testade olika franska viner och så åt jag confiterad anka som smälte i munnen. Vilken dröm!

 

 

Avslutade kvällen gjorde vi med att köpa med oss glass från 7-eleven och jag kunde inte haft en bättre födelsedag. Så otroligt tacksam för allt!

 

2 kommentarer till “34 år.

  1. Stort grattis till dig i efterskott! Älskar dina inlägg och att du bjuder så på dig själv och din vardag/fest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg