Det stora julbaket.

 
julbak

Bilder från PINTERESTMADEBYMARY

 

Åh vad jag ser fram emot julbakandet i år. Som jag nämnt tidigare har jag valt att ta 1 dag ledigt i veckan nu i december för att få lite lugn och ro i kroppen. Tid för återhämtning och också tid för julstöket. Jag älskar verkligen adventstiden på året och tycker dagarna/veckorna innan jul är så himla mysiga!

 

Så varje onsdag fram till jul har jag nu en dag hemma. En dag som jag vill fylla med aktiviteter jag tycker om. Och julstök. Jag vill handla hyacinter och julrosor och göra fina blomsterarrangemang. Jag vill få upp julpyntet i tid och kanske även göra något eget pynt. Och så vill jag julbaka. Lussebullar, pepparkakor, vit chokladfudge, kola, bollar av torkad frukt och kokos, mjuk pepparkaka och mycket mer. Och så ska jag självklart dricka mängder av glögg, kaffe och chai. Så himla mysigt.

Är på jakt efter lite härliga recept på sötsaker (nyttiga eller mindre nyttiga) att prova nu innan jul. Så är det så att du sitter på ett dunderrecept och vill dela med dig så skulle jag bli väldigt glad ♥

 

signatur

 

2 kommentarer till “Det stora julbaket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg