Att ha linne på väggarna.

 
borastapeter-001

borastapeter-002

borastapeter-005

borastapeter-003

borastapeter-004

 

För några dagar sedan besökte vi den lokala färghandeln och botaniserade bland alla vackra tapeter (så himla mycket fint det finns!). Valet föll tillslut på de efterlängtade linnetapeterna från Boråstapeter. Så himla fina nyanser och med en viss struktur i tapeten som väcker liv i väggarna. Hade lite problem först med att enas kring en färg då jag ville köra på det mörkaste som fanns och Fredrik gärna ville ha vitt. Men tillslut hittade vi en perfekt nyans som nu pryder en vägg i vardagsrummet. På onsdag när jag är ledig ska jag fotografera väggen i dagsljus åt er så ni får se.

 

Det farliga bara med att tapetsera en vägg är att jag nu vill måla/tapetsera om hela lägenheten, haha. Tur jag har Fredrik som bromsar mig.

 
signatur
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.