Måndagsmiddag.

 
 

måndagsmiddag 004

 
 

Måndagar innebär förutom tillbaka till jobb och rutiner även middag med mina favoriter. Och jag älskar att vi fört in det som tradition, måndagsmiddagen. För att liksom fira in nya veckan och om det nu skulle kännas lite tufft när klockan ringer 06.30 måndag morgon så vet jag åtminstone att jag har världens bästa kväll framför mig. Och då blir det inte bara lite, utan betydligt lättare att kliva ur sängen.

 

För en kväll med dessa människor blir verkligen världens bästa. Vad man än gör. För så är det med vänner. Och det spelar ingen roll om vi ligger på ett SPA i Göteborg eller spenderar fyra timmar i bil eller ligger på en solvarm balkong och dricker ramlösa och pratar om veckan. För den där känslan, att får vara med människor som man älskar villkorslöst trots att de inte delar samma gener – ja det är bästa känslan oavsett vad man gör.

 
 

måndagsmiddag 001

 

måndagsmiddag 002

 

måndagsmiddag 003

 
 

Så jag har alltså haft måndag. Och rutiner och kontorsjobb och veckohandling och annat. Men även måndagsmiddag, med favoriterna och god mat och prat om livet och balkongtid tills det blev lite för kyligt och vi kramades och sa till nästa gång.

 

Och nu? Nu ska jag värma en kopp rabarberte och se lite på en serie innan jag kryper ner i skönaste sängen.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Måndagsmiddag.

    1. Här kommer det lite kort:

      Marinera en hel fläskfilé. Tillaga i ugn (225 grader i ca 30 minuter) och pensla på lite Mango Chutney mot slutet. Servera med bulgur, sallad och en kall sås gjord på kvarg + mango chutney 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg