Reebok.

 

 

Vilket dygn jag haft! Ett fantastiskt roligt dygn som nästan känns om en dröm (det enda som vittnar om att det faktiskt hände är den enorma trötthet jag känner just nu och träningsvärken i kroppen). Vad jag gjort? Spelat in en kampanjfilm för Reebok.

Det var för någon vecka sedan som jag blev kontaktad av reklambyrån som sköter marknadsföringen för Reebok. De skulle spela in en kampanjfilm för att marknadsföra 2018-års kollektion till alla Intersport-butiker i hela Europa och sökte efter två personer som skulle vara huvudrollsinnehavare i denna kampanj. Och de hade hittat mig och min tvillingsyster.

Och i tisdags kväll och under onsdagen var det alltså dags att skapa denna film och vi reste upp till huvudstaden, peppade som få och satte igång.

Inspelningen skulle ske såväl inomhus som utomhus och man kan ju säga såhär: att spela in en träningsfilm utomhus i tunna trikåer i april är ganska så kyligt. Temperaturen vandrade på kväll/natt och tidig morgon ner till 4 minusgrader och stundtals kändes det som om hela jag skulle förfrysa. Som tur var hade vi världens härligaste team med oss. 10 personer som kom med dunjackor, värmde våra händer i sina och som mellan de olika platserna vi spelade in på vred på värmen så högt i bilen att man troligtvis skulle kunna använt den som bastu.

Vi spelade alltså in stora delar av filmen redan på tisdag kväll när vi anlänt till Stockholm. Under kvällen var vi utomhus och tog tagningar som involverade teater-rök, intervaller i trappa, synkroniserade upphopp, armhävningar, hejarop och mycket, mycket mer. Så himla roligt att få möjligheten att jobba med ett så professionellt team. Och kamerautrustningen? Den ska vi inte ens tala om! Herregud så snygga saker man kan göra med utrusning värt flera hundratusentals kronor.

Inspelningen på tisdagen avslutades någon gång runt kl 02.00 och därefter åkte vi direkt till hotellet, duschade varmt och hann få knappa 2 timmars sömn innan klockan ringde för samling igen kl 04.30. Om vi var trötta? hahaha… ja.

 

På onsdagsmorgonen väntade löpning utomhus och jag tror filmteamet fick några riktigt snygga tagningar medan solen gick upp och sakta började värma våra frusna kroppar. Höjdpunkten under morgonen var alla fantastiska skratt (herregud så roligt vi haft det) och leveransen av riktigt varmt kaffe som värmde inifrån och ut.

Efter en kort paus för lunch fortsatte vi eftermiddagen med röstinspelningar (sjukt kul men sjukt svårt – cred till alla skådespelare där ute!) och sedan spenderade vi resten av eftermiddagen/kvällen inomhus i en arena som kändes “hemma” både för mig och syrran.

När klockan sedan passerat 17.00 ropade regissören “IT’S A WRAP!” och vi alla konstaterade att det varit riktigt roliga och produktiva 24 timmar innan jag och syrran slutligen hoppade på kvällståget hem.

 

Ja, en inspelning för Reebok. Tänk vad mycket roligt livet kan föra med sig, ändå.

På grund av bitvis stelfrusna fingrar (haha) och lite sekretess kring den nya kollektionen så togs det bra ett fåtal bilder från min sida. Men jag hoppas kunna få dela med mig av den färdiga videon någon gång i framtiden till er.

 

 

13 thoughts on “Reebok.

  1. Gud vad kul, där har de valt de riktiga tjejerna!
    Ett jätte grattis till dej och din syrra:).
    Hlsn Sylvia

    1. Tack!! Lovar att (om det inte är någon sekretess) att dela med mig av filmen så fort jag kan 🙂

Comments are closed.