Att göra ännu ett jobb för Reebok.

 


 

Alltså, jag är så pepp så att jag går av på mitten! Just nu sitter jag och syrran på ett tåg på väg upp till huvudstaden. Vad vi ska göra där? Reklamjobb för Reebok!

Som jag redan berättat (LÄNK) så gjorde jag och Linn i våras en reklamfilm för Reebok, en film som blev helt magisk bra och som visats för butikschefer för Intersport i hela Europa som inköpsfilm för deras 2018-års kollektion. Önskar jag kunde visa er filmen, men pga sekretess för kollektionen så får jag tyvärr vänta ett tag till. Men nu? Nu är det alltså dags för ytterligare ett jobb.

 

Reklambyrån och Reebok var så nöjda med vår insats på första filmen att de nu vill använda oss för den stora kampanjen som ska gå publikt. Alltså ut till ER! Och det är så oerhört roligt att jag inte finner ord. Så tacksam över denna möjligheten och nu ska vi alltså spendera tisdag, onsdag och torsdag med att plåtas och filmas för den nya kampanjen. Och efter att förra veckan stått bakom kameran via Bröllopsmagasinet som projektledare ska det nu bli vansinnigt kul att stå framför kameran!

 

Det kommer säkert vara sekretess kring kollektionen, men jag har med mig kameran för att fotografera lite behind-the-scenes till er. Hoppas ni vill följa med ♥

 

 

4 kommentarer till “Att göra ännu ett jobb för Reebok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg