2 Fröknar.

 
 

2fröknar-002

2fröknar-001

2fröknar-005

2fröknar-004

2fröknar-006

2fröknar-003

 
 

Vissa onsdagseftermiddagar är helt klart bättre än andra. Idag var en sådan dag. Efter jobbet och frisörtid hos bästa Sara var det dags att hämta upp goa Emilie och åka till ett utav mina favoritställen. 2 Fröknar. Mitt ute på landet ligger detta ställe och just idag hade de öppet lite extra länge för att liksom bjuda in till adventsmys och julpyntsshopping.

 

Och det där stället är så himla perfekt. Har ni någon gång drömt om att öppna en egen butik? En egen butik fylld med de finaste av saker, snyggaste av kläder och godaste av dofter. Har ni även drömt om att kombinera denna butik med ett enkelt café och dessutom få stället att ständigt vara fullt av besökare och kärlek. Ja, den drömmen har jag haft många gånger. Och två personer som har lyckats är definitivt Evalena och Lillemor. Två underbara personer och med det charmigaste av ställen.

 

Så ikväll njöt jag och Emile av tillsammans-tid och vi åt adventspaj och drack kaffe och pratade om att anlita en personal shopper och om ångest och om julbestyr. Och så fick vi påtår på kaffet och blev koffeinrusiga och jag handlade med mig en påse fylld utav fina saker till lägenheten. En perfekt onsdag tillsammans med en favoritperson och på ett favoritställe.

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *