Att få en uppfräschning.

 
 

nyfrisyr-001

nyfrisyr-002

nyfrisyr-003

 
 

Igår var det dags att piffa till fågelboet i huvudet något. Jag, som tycker att mitt hår i stort sett aldrig växer insåg att det ungefär hade blivit 7 centimeter längre sedan mitt senaste besök. Och att sporta någon form av ickefrisyr där jag 9 av 10 dagar sätter upp håret i en hårsnodd är inte särskilt spännande. Så jag fick en expresstid hos bästa Sara som tog bort det slitna, bättrade till luggen och gav mig en frisyr samtidigt som vi diskuterade julkalendrar och nyårsfiranden. Och 70 minuter senare hade jag fått en frisyr igen, inte bara något som hänger fritt från huvudet och har en tendens till att bli fasligt trassligt under halsduken.

 
 

Nej, en frisyr alltså.

 

Så länge man är snygg i håret så spelar kläderna inte så stor roll.
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *