I chase your love around a figure 8.

 
 

sushi 001

sushi 002

 
 

Härliga härliga fredag. Efter en rätt så intensiv vecka kunde jag inte välkomnat fredagen mer än just idag. Efter timmarna på kontoret var avklarade besökte jag blomsterbutiken och inhandlade både fredagsbukett och julpynt innan jag besökte gymmet. Efter veckor av sömnlöshet har jag listat ut att jag behöver fysisk aktivitet för att kunna somna. Hjärnan får sin beskärda del av arbete efter i stort sett 11 timmar framför datorn. Men kroppen. Ja, den har jag inte tränat ordentligt på 4 månader och det börjar ta ut sin rätt. Min kropp är gjord för rörelse så därför tog jag mig till gymmet idag. Om jag kör hårt? Nej, jag är nere på ungefär 1/3 av de vikter jag brukade köra med. Men det spelar ingen roll, bara jag får känna fysisk utmattning.

 
 

Och sen? Sen var jag trött i både huvud och kropp så det fick bli hämtmat på vägen hem. Hämtmat, rödvin och film. Ibland är det precis vad man behöver.

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.