Att ta in växtligheten i själen.

 
 

mässing 001

 

mässing 002

 

mässing 003

 

 Mässingljusstakar – Auktionsfynd

 

Denna soliga lördagsförmiddag har jag ägnat åt att städa lägenheten och fylla hyllorna med nyinköpt. Den spretiga växten som syns på bilderna fyndade jag igår för nästan inga pengar alls och med dess silvergröna blad förgyller den en del utav bokhyllan och gör vardagsrummet lite mer levande.

 

Och efter jag dammat och putsat och ordnat tog jag mig upp till sjön. Platsen där slår hjärtat lite saktare och jag gick en lång promenad och andades in skogsluft och sjö medan solen värmde ansiktet och andedräkten visade sig i form av vit rök. Sedan fick jag även med mig ett gäng kvistar hem som ska husera adventspynt. Tänk, redan 1:a december och advent imorgon.

 

Det är inte klokt vad fort det går.

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ta in växtligheten i själen.

    1. Hej Lisa! Köpte dessa tre ljusstakar på en auktion, så kan dessvärre inte säga om de finns att köpa liknande i någon butik. Men ett tips är att kika på olika loppisar, där brukar det krylla av mässingsljusstakar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.