I found the greatest love of all inside of me.

ikeaglögg 005

 

ikeaglögg 004

 

ikeaglögg 001

 

ikeaglögg 003

 

ikeaglögg 002

 

 Marmorbricka – Köpt i den lokala kakelbutiken. Ljushållare i marmor – Loppisfynd.

 

Jo jag vet, det är mycket fokus på jul nu, faktiskt.

 

Men det är svårt att undvika när jag vill ägna varenda vaken timme åt att pynta hemmet, surfa efter julgranskulor på nätet, dricka glögg/tomtelatte/julmust och baka tills hela lägenheten fylls av en sådan värme att det blir imma på fönsterna. Och så vill jag bjuda över alla vänner på glöggkväll och äta ost och pepparkakor som om det inte fanns någon morgondag.

 

Och ja, det kan ju tyckas en smula för mycket att vara såhär fokuserad på en enda årstid men jag tycker att det är så förbaskat mysigt, ändå. Och även fast jag förmodligen redan tröttnat på julstöket innan 3:e advent och vill återgå till sunda rutiner och pastellfärger så behöver jag ha det såhär just nu. Överdrivet bo:ande och stökande hemma och med så mycket ljus, kärlek och värme som det bara går. Och mat. Blir nästan förvånad när jag går och veckohandlar nuförtiden. Ska jag äta allt det där.

 

Jo, tydligen.

 

Och ikväll? Ikväll har jag förutom att pyssla med gamla kvistar och brun tråd ätit både köttbullssmörgås och mjuk pepparkaka och jag tänker att det är sådan här mat som gör själen lycklig.

 
 

2 kommentarer till “I found the greatest love of all inside of me.

    1. Ja, det är ju det! Och innan man vet ordet av det är julen över – så det gäller att passa på att njuta 🙂 Kram och ha en fin dag du också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg