Att ha lördag och julmarknad.

 
 

Igår vankades det julbord, minsann. Och vilket julbord, sen. Med allt jag kunde önska mig och lite till.

 

stjärna 001

 

Och idag, efter sovmorgon och paketuthämtande är jag nu redo för en ny dag. En lördag innehållandes snö på marken, julmarknad och solsken och jag kunde inte tänka mig ett bättre sätt att spendera dagen. Blir strax upphämtad av mitt sällskap så det får bli ett kort inlägg, men vi hörs när jag är hemma igen.

 

stjärna 002

 

stjärna 003

 

Köksbänk – Gammal från min barndom. Färskinn – IKEA. Stjärna – Hemmagjord.

 
 

Är ni förresten sugna på att göra en likadan stjärna? Ja, passa då på att gå ut i skogen och hämta lite gamla grenar medan det fortfarande är ljust ute. Sedan är det bara att låta dem torka inomhus någon dag eller två innan ni binder ihop dem till en stjärna.

 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha lördag och julmarknad.

  1. Din blogg är så himla inspirerande. Jag får för mig att jag vill pyssla fram något till hemmet VARJE gång jag kikar in. Och jag kan inte ens pyssla. Men tack för inspirationen!

    1. Haha det tar jag som den finaste komplimangen 🙂 Och nog ska jag allt hitta något pyssel som du klarar av bättre än mig, till och med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *