Att ha en förkärlek till det nätta och sliriga.

 
 

Smycken, ja jag är en periodare när det kommer till tingeltangel. Bär alltid något, men vad jag bär beror på humör, tillfälle och framför allt på säsong. På sommaren bär jag gärna stora smycken. Ju större och ju mer färggrant det är, desto bättre. Jag tror det beror på att under sommarhalvåret vill vi vara lite mer lekfulla. Vi vågar ta ut svängarna på ett annat sätt och det är så vackert med mycket färg kring solbränd hud.

 

thejewelry 002

 

thejewelry 004

 

thejewelry 005

 

Men på vintern?

 

Ja på vintern är jag raka motsatsen. Smyckena ska helst vara i renaste silver eller guld och de ska vara enkla och sliriga med fina detaljer och klassiska snitt. Därför blev jag så glad när jag fann dessa hos The Jewelry. Ringen liknar en min mamma har kvar från hennes barndom och jag älskar det klassiska som möter det lekfulla i denna design. Likadant med armbandet.

 

thejewelry 001

 

thejewelry 003

 

I eftermiddag ska jag göra något jag aldrig gjort förut och jag är lite spänd inför detta och magen visar tecken på nervositet. Därför bär jag det idag, armbandet i guld med hästskon som symbol. Kanske inte för att jag behöver lycka eller tur. Snarare mod och medgång. Och med dessa två smycken känner jag mig idag både vacker och självsäker.

 
 

Detta inlägg är i samarbete med The Jewelry.

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg