Att vara tillbaka.

 
 

annandagjul 001

 

Jag har, som ni kanske förstått, haft en fantastisk jul.

 

Och trots att jag missade paketlekar och ostbricka  var det inte med så tunga steg som jag gick ut till bilen i eftermiddags och började hemresan mot kusten. För mamma skickade med hembakta kakor och efter ett snabbare stopp på vägen hade jag med mig både kaffe och kaka i bilen hem. Och väglaget var bra och trafiken gles så det var en lättsam biltur hem. Hem till lägenheten med knarrande golvplankor och utslagna hyacinter. Och jag vred på golvvärmen i badrummet och packade snabbt ihop mina saker innan jag åkte iväg till gymmet för att jobba och instruera årets sista dubbelpass.

 

annandagjul

 

Och nu?

 

Nu ligger jag utslagen i soffan och hämtar kraft för arbete imorgon. Men det är bara en dag, en dag av ordning och reda innan det vankas ledighet igen med glöggångor, förundran över julklapparna som tar plats i hemmet och tillsammanstid med saknade vänner.

 

En dag, och slutspurten på året.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *