Att klä upp sig och kunna fynda.

 
 

nyårsoutfit

 

Sista dagarna av året ligger framför oss. Det är inte klokt vad fort tiden går och år 2013 har minst sagt varit ett händelserikt år. Men än återstår dagar att klä upp sig på, att bära lite extra smink och tingeltangel, ja inte minst på nyårsafton. Min klänning till nyårsfirandet är redan inhandlad och det enda jag behöver komplettera med är några örhängen.

 

Men för er som inte har klurat ut vad ni ska sporta för utstyrsel på nyår kommer här ett litet inspirationscollage  Både webbshoppar och butiker har fantastisk mellandags rea just nu, så passa på att fynda till både nyår och det nya året.

 

Svart långklänningIsa Couture
Armband i roséguld – Edblad
PaljettkavajIsa Couture
Vitt linneNordljus.net
KostymbyxorIsa Couture
HalsbandSoul-online.se
Örhängen i roséguldPuss.se
Pumps med öppen tåZara
Svarta sandaletterZara

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *