Att ha söndag, igen.

 
 

nyårsklänning 002

 

Ibland undrar man vart tiden tagit vägen. Idag har varit lite av en sådan dag. Hade planerat att sticka ut och fota en sväng, jag ville få med min nya älsklingsjacka på bild samt försöka göra en rättvis beskrivning av min tänka nyårsoutfit. Men dagarna är korta såhär års, bara några timmar mellan tio och två får vi dagsljus och fotovänligt väder. Sedan kommer mörkret och jag är väl inte riktigt kompis med att fota i dåligt ljus ska jag erkänna. Ibland går det, men att just fota kläder eller personer, ja det gör jag helst i dagsljus.

 

Men,

 

snart vankas det mer lediga dagar så jag tänker att jag får ta mig ut och fota då, istället. Och medan vi väntar på det sätter jag på kaffebryggaren och låter doften av mörkrostat fylla lägenheten medan jag funderar på om jag ska ägna kvällen åt att skämma bort mig själv med väldoftande krämer och blanka nagellack eller om jag borde ta mig ner till gymmet. Hur som helst så hoppas att du har en fin söndagskväll!

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *