Att ha en förkärlek till allt som glimmar.

 
 

tingeltangel 001

 

tingeltangel 002

 

Måndag, och almanackan visar på vecka 1, fastän vi har två dagar kvar på året. Två dagar, det är inte klokt. Och imorgon är det en dag som man får lov att klä upp sig lite alldeles extra på. Jag tycker vi skapar för få sådana dagar på året. Jag menar, vore livet inte lite roligare om man åtminstone en gång i månaden svirade om till cocktailklänning eller galablåsa och drog på sig de högsta klackar man hittade för att sedan bara kunna stappla fram resten av kvällen. Lägg till ett moln av parfym som lämnar kvar en söt doft efter man skridit förbi och tingeltangel. Ja, i mängder. Sådant som gör att det klirrar om ringarna när man greppar vinglaset, eller något sm rasslande hänger i öronen och gör sig påmint varje gång man vänder på huvudet för att snegla på personen bredvid.

 

Ja, tingeltangel, spets och paljetter. Imorgon är dagen då vi, oavsett vad vi har för oss, har en anledning att glänsa lite extra.

 
 

Armand med kors i roséguld – Julklapp
SilverarmbandTre Guldsmeder
Armband med hästsko The Jewlery

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *